Tarieven

Indien u niet aanvullend verzekerd bent of als u over het aantal verzekerende behandelingen heen bent, worden de volgende tarieven in deze praktijk gehanteerd:

  • Fysiotherapeutische behandeling       € 30,00
  • Behandeling manuele therapie            € 42,00
  • Behandeling oedeemtherapie              € 45,00
  • Behandeling aan huis                            € 44,00
  • Behandeling acupunctuur                     € 50,00

Vergoeding van een fysiotherapie of manuele therapie behandeling.

Om te controleren of uw verzekering fysiotherapie of manuele therapie dekt kunt u het beste uw polis erbij pakken en gaan naar www.fysiotherapie.nl. U kijkt dan onder het kopje ‘vergoedingen’ en vervolgens onder het kopje ‘bent u goed verzekerd’.
Fysiotherapie of manuele therapie voor mensen onder de 18 jaar en voor chronische aandoeningen na de twintigste behandeling, zit in het basispakket van alle zorgverzekeraars. Met chronische aandoeningen wordt bedoeld; indicaties die voorkomen op de lijst chronische indicaties fysiotherapie. De overige fysiotherapie en dus veruit de meeste, valt onder de aanvullende verzekering. U moet dus de dekking van uw aanvullende verzekering controleren. Veel zorgverzekeraars vergoeden alleen als er een contract is afgesloten met de desbetreffende praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie.
Wij hebben contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars van Nederland afgesloten.

Vergoeding van een acupunctuur behandeling.

Remko Lupker en Debbie Liekens zijn geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur(NVA). Behandelingen door een NVA-acupuncturist worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Informatie hierover vind u in uw polisvoorwaarden, www.acupunctuur.nl of u kunt contact hierover opnemen met de praktijk.